Gratis voor starters

Bent u net gestart met uw onderneming en wilt u graag de btw-aangifte doen? Dat kan met e-Boekhouden.nl.

Gratis voor starters

De btw-aangifte is namelijk bij e-Boekhouden.nl gratis voor starters. Hoe het werkt? Heel eenvoudig!

e-Boekhouden.nl snapt dat het voor startende ondernemers al moeilijk genoeg is om het hoofd boven water te houden. En om het ondernemerschap te stimuleren biedt e-Boekhouden.nl startende ondernemers de mogelijkheid om de eerste 15 maanden gratis gebruik te maken van hun online boekhoudpakket.

Wat moet u doen?

Bent u korter dan 15 maanden geleden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)? Goed nieuws! Dan komt u in aanmerking voor het gratis starterspakket.

Inschrijven

e-Boekhouden.nl hanteert dus de inschrijvingsdatum van de Kamer van Koophandel als startdatum van uw onderneming. Heeft u uw onderneming nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel. Deze heeft u namelijk nodig.

Account aanmaken

Nu is het tijd om een account aan te maken via de website van e-Boekhouden.nl.

Maak nu een gratis account aan!

[button link=”https://www.e-boekhouden.nl/gratis-boekhouden” type=”type-1-5″ size=”large” ] Gratis account aanmaken [/button]

Het account is geldig en gratis toegankelijk tot een jaar nadat u uw onderneming heeft ingeschreven bij de KvK. Dat wil zeggen dat wanneer de inschrijvingsdatum 20-01-2018 is, het account geldig is tot 20-04-2019. Ook wanneer u pas later een account aanmaakt voor e-Boekhouden.nl. Hiervoor vraagt e-Boekhouden.nl om uw KvK-nummer.

Btw-aangifte doen

Wanneer u een account heeft aangemaakt, kunt u aan de slag met het boekhoudprogramma. Alle modules zijn gratis en vrijblijvend te gebruiken. Wanneer u alle gegevens invoert in e-Boekhouden.nl is het doen van de btw-aangifte een fluitje van een cent. De gegevens worden namelijk automatisch bijgewerkt waardoor uw btw-aangifte altijd up-to-date is. En met één klik op de knop verzendt u de btw-aangifte naar de Belastingdienst en verwerkt u deze in de boekhouding. Dat is nog eens eenvoudig én helemaal gratis! Wie wil dat nou niet?